Endast seger räknas för Alexander Isak och hans Real Sociedad när de tar emot PSV i den sista omgången av Europa League gruppspelet. Trots att formen inte är något att hänga i julgranen så finns det enorma kvalitéer i truppen för att slå gästerna.

Tabellen ser ut på följande vis:

1. Monaco - 11 poäng.
2. PSV - 8 poäng.
3. Real Sociedad - 6 poäng.
4. Sturm Graz - 1 poäng.

Monaco kommer oavsett att vinna gruppen och ta sig vidare till slutspelet. PSV behöver bara en poäng för att säkra andraplatsen. Sturm Graz har inget utom äran att spela för. Real Sociedad behöver samtliga tre poäng för att ta sig vidare i turneringen.

Efter att ha förlorat toppmötet mot stormakten Real Madrid i den spanska La Liga behöver Real Sociedad hitta formen illa kvickt. Säsongen har varit en enorm succé. De intar en femte plats i tabellen - där det bara är två poäng upp till tabelltvåan Sevilla. Det stora målet för säsongen är en topp 4 placering, som ger en biljett till Champions League. Därmed inte sagt att Europa League bortprioriteras. Tvärtom. I detta skede är det allt fokus på att återställa hårddisken, ladda om batterierna och ge allt mot PSV.

I PSV är det bra stämning efter 4 - 1 segern i helgen mot Utrecht. PSV är fortsatt en titelkandidat till Ajax och Feyenoord i toppen av Eredivisie tabellen. Även i Europa League blev det en seger senast hemma mot jumbon Sturm Graz med 2 - 0. När PSV tog emot Real Sociedad i premiären blev det 2 - 2. Mario Götze och Cody Gakpo nätade för hemmalaget och Alexander Isak, med 3 mål i turneringen, samt Adnan Januzaj gjorde Real Sociedads mål. Hemmaplansfördelen borde bli den avgörande faktorn.

Jag krånglar inte till det något mer. Ettan är sund. Därmed blir det ett spel på en rak Real Sociedad förlösande seger i matchen.

Speltips Real Sociedad - PSV:
1 - odds 1.83 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Andoni Gorosabel, Aritz Elustondo, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Adnan Januzaj, Ander Guevera, Martin Zubimendi, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth & Alexander Isak.

Preliminär startelva - PSV:
Joel Drommel, Philipp Mwene, Andre Ramalho Silva, Olivier Boscagli, Mauro Junior, Ibrahim Sangare, Marco Van Ginkel, Mario Götze, Bruma, Carlos Vinicius & Cody Gakpo.
---

This is the stats tab
This is the post tip