Speltips: Under 3,5 mål i matchen @ 1,61 - Betinia -

Hemma på Santiago Bernabéu gör Real Madrid sällan bort sig. 10 vinster och 2 kryss på 12 kamper är starka siffror. Även på bortaplan är man bra och har 9-3-1. Kommer närmast från 1-1 mot Vallecano där vi rekade Real att få det svårt. Blir det svårt även denna gång. Svaret är att det kan bli lite samma visa här. Är fortsatt defensivt skadedrabbat med David Alaba, Eder Militao, Antonio Rudiger och målis Thibaut Courtois som alla lär missa. Har dessutom två tunga avstängningar i Dani Carvajal och Eduardo Camavinga.

Offensivt är det bästa målskyttarna Jude Bellingham och Joselu som ser ut att inte kunna medverka. Finns så klart fortfarande bra killar som Brahim Diaz, Rodrygo Luka Modric och Vinicius Junior att tillgå men kan ändå inte skoja bort avbräcken.

Backen Ferland Mendy åter efter avstängning så lite positivt i allt grådask som tonar upp sig på Carlo Ancelottis maränghimmel.

Sevilla håller nere siffrorna

Sevilla har efter 1-5 smällen mot Girona skärpt till sig och vunnit två och kryssat i två på de fyra senaste. 1-0 segern mot Atletico Madrid så klart den insatsen som tränare Quique Sanchez Flores är mest nöjd med. Defensivt kan han även vara nöjd med 0-0 mot Valencia men framåt... ojoj 0,03 xpg och en målchans på hela matchen. Är man lika tama här spelare det ingen roll om Real har 22 spelare borta. Kom väl dock för att hämta hem en pinne från Mestalla och lyckades med det, så på så sätt en "bra match" från Sevilla. Bör vara samma mål här. Hålla tätt bakåt och försöka knipa en poäng.

Många spelare som är på väg tillbaka efter skador men oklart hur långt i processen de kommit. Marcao, Tanguy Nianzou, Lucien Agoume, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Erik Lamela, Mariano Diaz, Lucas Ocampos och Dodi Lukebakio är i nuläget uppsatta på skadelistan men nån av dem kan säkert komma att bli redo för spel närmare matchdag. Gudelj och Ocampos är de två som ligger närmast att kunna medverka i skrivande stund.

Med alla skador som lagen har så känns det som att det inte blir någon (mål)fest i huvudstaden. Målis Örjan Nyland var bäst i Sevilla senast och även Real har trots skadan på Courtois bra burväktare i truppen.

Vi tror och hoppas att Sevilla håller nere siffrorna samtidigt som de själva gärna får ligga lågt som mot Valencia.

Kommer även lägga en TV-peng på Sergio Ramos som målskytt till 13 gånger degen (- Betinia -). Är bra på huvudet vid hörnor och frisparkar och tar straffarna för Sevilla. Spelade för Real under 16 säsonger så lär knappast fira vilt om han målar men alltid nice att sätta bollen i nät framför sina gamla fans.

(Huvud)spelet sitter om det blir under 3,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip