Speltips: Leicester asian -1,5 till 2.33 hos Expekt .

The Championship börjar verkligen lida mot sitt slut när Plymouth och Leicester ställs mot varandra, men kämpar i helt olika delar av tabellen.

Leicester leder fortsatt ligan på samma poäng som Ipswich, men har en match mindre spelad och har därför chansen att göra ett litet miniryck här mot slutet.
Resultaten har börjat svajja på slutet och man kommer senast från en 1-0 förlust mot Milwall på bortaplan. Dessförinnan hade man dock två raka segrar efter en lite svagare period, så formen är trots allt inte usel.
Detta är för mig The Championships bästa lag, och det tror jag man kommer visa här i avslutningen.

Plymouth kämpar som sagt längre ner i tabellen och är endast tre pinnar ovanför nedflyttningsstrecket. Det är dock extremt tajt, då det endast skiljer fyra pinnar mellan Sheffield Wednesday på nedflyttningsplats och QPR på plats 16.

Leicester studsar tillbaka

Detta är som sagt en match som kommer präglas av motivation från båda håll. Plymouth vill hålla sog undan nedflyttning medan Leicester går för ligasegern. Motivationsfaktorn lär därför vara rätt jämn.

I sådana fall brukar jag landa i att backa det laget som rätt och slätt är bättre.
Leicester har en trupp som i mina ögon är för bra för den här ligan, och kan man inte slå ett högst mediokert Plymouth på bortaplan när allt står på spel förtjänar man inte att flyttas upp.

Vi kan även lägga till att Plymouth har haft det extremt tufft på bortaplan den senaste tiden, där man inte vunnit på de åtta senaste hemmamatcherna och förlorat sex av dem.

Nej, jag väljer att tro på att Leicester stämmer i bäcken här och tar sig ett steg närmre uppflyttning. Motivation kan slå klass, men när både motivation och klass finns på ena sidan är det där jag lägger mitt förtroende.
Leicester asian -1,5 till 2.33 hos Expekt kanske låter lite saftigt, men det är där jag hamnar och jag tycker det åtminstone kan vara värt en mindre slant!
This is the stats tab
This is the post tip