Nu börjar det hända grejer med oddsen till nattens matcher, så det gäller att hålla ett bra tempo innan all värde är borta. I det här fallet så släpar Unibet efter, så det är bara att kliva in innan de hakar på övriga spelbolag.


Queretaro är ett lag som säsong efter säsong ligger långt ner i min power ranking. De spelar oftast en spelförstörande fotboll och skapar de flesta av sina chanser via kontringar. De resulterar oftast i en placering på tabellens undre halva och ett rykte som inte lockar speciellt många spelare. 

Ekonomin i Liga Mx är rätt bra ska sägas, det innebär att även om 'bättre' mexikanska spelare inte söker sig till lag som Queretaro så kan de göra intressanta värvningar från utlandet, något de lyckas med med rätt stora mellanrum. Årets Queretaro kan dock vara ett av dem sämsta versionerna jag sett på mycket länge, och det säger RÄTT SÅ mycket!

Queretaro ligger just nu sist i Liga Mx med 4 förluster på 4 omgångar, 3 gjorda mål framåt och 9 insläppta bakåt. 

Hemmaplan, en tung faktor

Queretaros motståndare för natten stavas New York City.

New York City ligger just nu femma i MLS Eastern Conference. De har tydliga styrkor i defensiven och sitt hemmaspel där de har den imponerande resultatraden 8-1-3.

Dessa två saker är tunga faktorer idag då Leagues Cup trots allt spelas i USA, och Grupp East 1 specifikt på New Yorks hemmaarena Yankee Stadium. Allt för att ge MLS-lagen någon form av fördel gentemot Liga MX i guess ;)

Gamla Queretaro hade kunnat kriga till sig ett kryss mot ett lag som New York. De har ju trots allt åtminstone kunnat försvara sig förhållandevis bra. Idag brister de dock både offensivt och defensivt. De har över 2.0 i xg-snitt emot sig per match i ligan hittills, något som givetvis är ohållbart i längden.

New York är bättre på alla sätt och har alla tänkbara fördelar på sin sida. New York -1 AH @ 1.86, 1U. Unibet .

Vamos!

This is the stats tab
This is the post tip