Speltips: Heung Min-Son över 1,5 skott i matchen till 1.62 hos Expekt .
—-
Stormöte mellan två formsvaga lag under söndagen när Liverpool tar emot Tottenham hemma på Anfield.

Jurgen Klopps era som Liverpool-tränare går mot sitt slut, och det verkar inte bli den avslutningen många hade hoppats på.
Förlusten i derbyt mot Everton följdes upp av en medioker insats mot West Ham, som slutade 2-2.
Inte nog med att resultaten går lite emot känns harmonin i gruppen lite halvbra. Bilderna på Salah och Klopp vid sidlinjen senast har nog ingen missat, och trots att båda gått och ut sagt att allt är utrett känner sig undertecknad tveksam.

Tottenham går även dem tungt. Tre raka förluster mot Newcastle, Arsenal och Chelsea har gjort att säsongen börjat gå lite i stöpet. Gapet på sju poäng upp till Aston Villa börjar bli allt för stort med endast fyra matcher kvar, vilket gör att man kanske får nöja sig med en femteplats.
En god insats och ett resultat här mot Liverpool känns nödvändigt.

Två lag som behöver studsa tillbaka

Jag ser det här som en väldigt svår match att sia om på förhand rent resultatmässigt. Jag tror dock det kan bli en väldigt öppen match mellan två lag som vill studsa tillbaka.

Detta har varit två defensiver som sett allt annat än stabila ut den senaste tiden, vilket gör att jag ställer in siktet på Tottenhams Heung Min-Son.
I en Spurs-offensiv där flera spelare känns kalla och roteras är Son den som spelar flest och mest minuter.

Liverpool verkar komma till spel utan kapten Van Dijk, vilket såklart är ett avbräck för en redan svajjig defensiv. Ytorna för Son tror jag kommer finnas i både omställningar och i kontrollerat anfallsspel.
Liverpool är även ett motstånd som Son brukar tycka om att möta. Han har lyckats avlossa minst 2 skott i 5 raka möten med Liverpool, och blir matchbilden så öppen som jag tror blir det 6:e raka!

Tottenham må inte vara i någon speciellt bra form, men mot ett lika formsvagt Liverpool tror jag som sagt att vi får se en match som vill vinnas av båda lagen.

Heung Min-Son över 1,5 skott i matchen till 1.62 hos Expekt spelas!
This is the stats tab
This is the post tip