Liverpool ställs mot Newcastle hemma på Anfield under torsdagskvällen och detta med avsparkstid klockan 21:00 svensk tid. Hemmalaget kliver in som favoriter och jag väljer återigen att plocka Mané som målskytt för sitt Liverpool!

Läget i tabellen just nu är att Liverpool är tabelltvåa och detta med 37 poäng på kontot efter 16 matcher. Toppar tabellen gör Manchester City på 41 poäng, så om Liverpool ska haka på City är en trepoängare mot Newcastle på hemmaplan mycket välkommet. City tog full pott tidigare i veckan och detta genom att slå Leeds United med 7-0(!) på hemmagräs.

Newcastle som gästar är nästjumbo i Premier League-tabellen inför denna match. Gästerna har tio poäng inspelade efter 16 matcher och noteras för en målskillnad på 17-34. På resande fot har bortalaget för dagen åtta matcher genomförda och som just bortalag har de fixat tre poäng genom tre kryss och fem förluster. Målskillnaden som bortalag är 5-17.

Hemmalaget kommer närmast från en 1-0-seger hemma mot Aston Villa och då stod Mohamed Salah för matchens enda mål då han nätade från straffpunkten. Min lirare i matchen är Sadio Mané.

Mané har gjort sju mål på 16 Premier League-matcher hittills under säsongen.
Ser vi till de sex senaste tävlingsmatcherna (inklusive Champions League-spel) har Mané dock gått mållös.

Nu möter Liverpool en motståndare de kan göra många mål på och då tror jag att Mané tar tillfället i akt och presenterar sig som målskytt igen.

SPELTIPS
Mané målskytt (anytime) till 2.20 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip