Betsson livestreamar matchen.

La Liga säsongens sista omgång inleds på Ciudad de Valencia där vi har en betydelselös match då Levante tar emot Atletico Madrid. Levante har klarat sig kvar och kommer att avsluta säsongen på den nedre halvan av tabellen. Atletico Madrid slutar oavsett på en andra plats. Marknaden har tabelltvåan Atletico Madrid som en favorit till dubbla pengar. Av någon anledning har marknaden sjunkit rejält på att detta möte ändå ska bli ett målkalas - något jag är helt oenig om.

Det första inbördes mötet denna säsong var väldigt tufft och svårspelat, där Antoine Griezmann gjorde matchens enda mål och Atletico Madrid vann hemma med 1 - 0. Nu är det inte lika mycket som står på spel, men av någon anledning verkar marknaden ha bestämt sig för att båda lag ska göra mål och att det blir en hel del mål i matchen. Varför? Ingen aning. Bortsett från att båda lagen inte har något att spela för, givetvis. Men det betyder inte att de börjar spela på ett helt annat sätt.

Är det ens möjligt för ett lag som Atletico Madrid att ens spela på något annat sätt än de har gjort sedan 2011, då Diego Simeone blev tränare, undrar jag. Det tvivlar jag på, speciellt med tanke på att de inte behöver det. Det finns ingen anledning att ligans starkaste försvar, som har släppt in överlägset minst antal mål, helt plötsligt ska börja bjuda på misstag. 27 insläppta mål på 37 matcher talar sitt tydliga språk. Dessutom har Atletico Madrid offensiva avbräck i form av avstängningar.

Saul Niguez på mitten och Alvaro Morata och Diego Costa (sedan tidigare) på topp är samtliga avstängda. Dessa är rejäla offensiva försvagningar. I Levantes del är det också avstängningar och skador. Anfallaren Jason är avstängd medan backarna Tono, Rober Pier och Sergio Postigo skadade. Det finns fullgoda ersättare för samtliga i Levante, så det är ingen fara, men Levante säkrade ligaspelet genom att slå Girona borta med 2 - 1 i den senaste matchen. På det viset är Levante redan klara.

Så inget lag har något att spela för, utan denna match ska mer eller mindre bara spelas av. Jag ser ingen anledning för något av lagen att tokanfalla eller ändra sina taktiska uppställningar, så det gäller bara att avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Extra känsligt blir det för Atletico Madrid vars lagkapten Diego Godin gör sin sista match i klubben, som han har spelat för sedan år 2010. Om han får bestämma en sista gång så blir det återigen fokus på att hålla tätt bakåt och hålla nollan.

Så jag kan inte se att denna match ska innehålla fler än två mål totalt. Marknaden öppnade på oddset 1,80 på utfallet unde 2,5 mål i matchen och har sedan dess ständigt gått uppåt. Därmed finner jag ett stort värde nu i oddset 2,31 på att matchen slutar under 2,5 mål och lägger ett spel på oddset.

Själva oddset finnes hos Betsson , Betsafe & Nordicbet .

---
Bekräftad startelva - Levante:
Koke Vegas, Pedro Lopez, Erick Cabaco, Ruben Vezo, Chema, Jose Campana, Luna, Enis Bardhi, Ruben Rochina, Roger Marti & Raphael Dwamena.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Adan, Juanfran, Diego Godin, Francisco Montero, Filipe Luis, Koke, Rodri, Thomas Partey, Thomas Lemar, Angel Correa & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip