Leeds och Arsenal gör upp på lördagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Arsenal. Lucky Sports .

Får väl se om den här matchen blir av eller inte, är som bekant covidkaos i England. I skrivande stund är den tänkt att spelas, återstår att se om det blir så.

Coronakaos i England, spelarkaos i Leeds:
Cooper, Struijk och Firpo är försvarare som missar matchen.
James, Phillips och Shakleton är mittfältare som missar.
Rodrigo och Bamford är anfallare som bommar.

Viktiga spelare i varje lagdel för en trupp som inte är särskilt bred. Kommer från en hädisk insats mot Man City. 7-0 var i underkant faktiskt. Det kan hända att man åker på en sån smäll (fråga Arsenal) mot det motståndet, men överlag har säsongen varit tuff för Leeds. Delvis på grund av alla skador, men prestationerna har varit sämre än i fjol många gånger. Har heller inte fått utdelning när de gjort bra matcher.

Arsenal kommer från en riktigt bra prestation mot West Ham. Släppte till väldigt lite och skapade ganska mycket. Rättvis seger. Aubameyang återigen out, men det är nästan ett plus i dagens läge. Lacazette passar bättre som länkspelare med de andra. Har varit en del snack om att Arsenal är ett lag hemma (tagit flest poäng tillsammans med Man C) och ett annat lag borta (bara sju på åtta matcher). Har naturligtvis att göra med att de mött bland annat Liverpool, Man U och Man C borta och många bottenlag hemma. Överlag har de vunnit och förlorat matcherna de ska - bara ett par plumpar. Och det här Leedslaget med problemen de har är ett lag Arsenal ska vinna. De har nu gått upp som fyra i ligan (konkurrenter har förvisso färre spelade) och kan ta lite mer grepp om den platsen. Att ha inspelade poäng är bättre än att ha färre spelade matcher såklart. Så det här är en viktig match.

Alla problem i Leeds är såklart delvis inprisat. Men jag tycker Arsenal faktiskt känns på gång och just nu har de faktiskt en del alternativ att laborera med truppmässigt nu när schemat är tajt. Tycker de ska ha bra chans att slå Leeds här faktiskt och tycker runt dubbelt betalt för det är bra.

This is the stats tab
This is the post tip