Lazio har kommit igång under nye tränaren Tudor och här är en rätt bra chans att vinna tror jag. Mitt speltips kommer här. 


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia →

Senaste möten
Verona - Lazio 1-1

Verona - Lazio 1-1
Lazio - Verona 2-0

Serie A
7. Lazio 33 16 4 13 42:35 7 52
15. Verona 33 7 10 16 31:44 -13 31

Lazio hemma
16 8 3 5 19:13 6 27

Formen
F, F, V, V, V

Senaste matcher
Genoa - Lazio 0-1
Lazio - Juventus 2-1 (Coppa Italia)

Mandas - Casale, Romagnoli, Gila - Hysaj, Cataldi, Guendouzi, Marusic - Felipe Anderson, Castellanos, Luis Alberto

Saknar: Gila, Lazzari, Provodel

Verona borta
17 2 5 10 13:23 -10 11

Formen
F, O, F, O, V

Senaste match
Verona - Udinese 1-0

Montipo - Centononze, Magnani, Coppola, Cabal - Silva, Serdar - Mitrovic, Folorunsho, Lazovic - Noslin

Saknar: Cruz

Rakare och aggressivare

Lazios tidigare tränare Sarri avgick självmant efter att han känt hur hans röst inte längre gick fram till spelarna i omklädningsrummet, och säkert mycket annat han var besviken på i klubbväg. In i stället med Igor Tudor. Den gamle Juve-spelaren är en manager som inte tar några fångar utan kör mycket av my way or the highway. Jag tror att kontrasten till Sarris fotboll och ledarskap ändå är bra för spelartruppen i ett kortsiktigt perspektiv. Med en bättre byggt trupp så hade Sarri säkert kunnat vända uppåt igen nästa säsong men han kände nog att det var för många risker med att stanna kvar och vara i klubbledningen (Lotitos) händer när det gäller den saken.
Lazio under Tudor spelar aggressivare och rakare. Det är färre passningar inom laget som gäller och helt enkelt en rakare väg till målchanser. Med den trupp som Lazio besitter så passar det faktiskt bättre än Sarris ganska så riskbenägna och komplicerade fotboll. Den kräver helt enkelt väldigt bra spelare och tid tillsammans. Tudors är lite enklare att få till med rätt spelartyper, som jag tycker att Lazio har.
Lazio kommer från 4-1 mot Salernitana, 1-0 borta mot Genoa och seger i returen mot Juventus i Coppa Italia 2-1, men det räckte inte för att ta sig vidare då Juve vann med 2-0 i Turin.
Hur som helst, trenden är positiv i laget.

Verona är inblandat i bottenstriden där Frosinone och Sassuolo kämpar för sina liv för att kravla sig över strecket. Just nu är man tre poäng före Frosinone som är på sista nedflyttningsplats och man har Empoli och Udinese däremellan. Allt att spela för således men formen har inte varit på topp på sistone. Nu tog man visserligen en tung 1-0-seger hemma mot Udinese senast men innan dess var det fyra raka matcher utan seger. Defensivt är det Verona ett lag som sällan faller igenom och offensivt ett lag som sällan sprudlar. Jag tror att Lazio tar det här till slut men att man kommer få kämpa för det.

SPELTIPS
Jag spelar en Betbuilder hos Hajper med Lazio att vinna + under 4.5 mål till 1.88 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip