Tar Lokomotiv Moskva att vinna mot Kalmar FF. Spelade personligen igår till 1.63, men fanns under måndagsmorgonen till runt 1.70-1.80, beroende på bolag. Vid 9-tiden nu på morgonen går det att få 1.67 som högst hos Coolbet .

Kalmar FF gör årets första match, med allt vad det innebär. Räknar med många byten och en del matchovana. Saknar dessutom ett par spelare: Dyrestam, Viktor Agardius, Tobbe Eriksson och nyförvärvet Arokoyo. Positivt är att Rasmus Elm är med i truppen, men frågan är hur mycket han kommer spela här, max en halvlek säger han själv.

Smålänningarna tappade Ismael förra sommaren och jag ska vara ärlig att säga att jag inte riktigt vet vart truppen står i nuläget. Ett par värvningar som kan bli fågel eller fisk och ett par unga spelare med potential att ta kliv. I nuläget känns det hursomhelst inte som någon jättestark trupp med allsvenska mått mätt. Ekonomin är inte super och jag blir förvånad om laget inte huserar på undre halvan.

Lokomotiv leder ryska ligan (som drar igång igen om en månad). Börjar bli dags att steppa upp på allvar för deras del, om 1,5 vecka väntar nämligen åttondel i Europa League. Spelade 3-3 mot Östersund i en svängig match för en vecka sedan. Var klart bättre i första halvlek, men bytte ut en stor del av laget, vilket gjorde att spelet jämnade ut sig. Tänker att även om det blir reservbetonat mot Kalmar FF (inte sett någon elva än) borde ryssarna vara:
1) snäppet bättre i alla fall.
2) lite längre fram i sin planering
3) väldigt hungriga på att visa att de ska spela i nästa veckas EL.

Kalmar har en del skador och kommer få lufta lite oprövade kort. Över 90 minuter borde ryssarna vara ett snäpp bättre, om de bara vill tillräckligt mycket ska de vinna här.

This is the stats tab
This is the post tip