Jamaica:

Det är upplagt för en dramatisk avslutning i Grupp F, där tre lag alltjämt har chansen att ta sig vidare till åttondelsfinal. Frankrike toppar gruppen på fyra poäng efter krysset i premiären mot Jamaica och segern mot Frankrike, på bättre målskillnad än Jamaica, som också står på fyra inspelade poäng.

Jamaica gjorde bra ifrån sig i premiären mot Frankrike, där man fick till 0-0, och besegrade senast Panama med 1-0, trots att man tvingades spela utan storstjärnan Bunny Shaw – efter att Manchester City-spelaren visades ut på tilläggstid mot Frankrike. Shaw är tillbaka här, vilket är ett rejält tillskott. Om Jamaica undviker förlust mot Brasilien så är Raggae Girlz klara för ett sensationellt avancemang.

Brasilien:

Pia Sundhages Brasilien kliver in i den avslutande gruppspelsmatchen med kniven mot strupen efter förlusten mot Frankrike senast. Med tanke på att Frankrike ställs mot Panama, som Hervé Renards lag är storfavoriter att vinna mot, kommer Brasilien behöva en seger mot Jamaica för att ta sig vidare.

Brasilien piskat att vinna

Högintressant avslutning på Grupp F. Jamaica kommer göra allt för att undvika förlust – och visade i öppningsmatchen mot Frankrike att man kan hålla tätt även mot högkvalificerat motstånd. Brasilien är ett i grunden betydligt starkare lag, men Pia Sundhages lag kommer få kämpa för att inkassera segern som tar Brasilien vidare till åttondelsfinal. Jag tror Brasilien löser det, men att Jamaica kommer sälja sig dyrt. Brasilien att vinna & Under 3.5 mål finns till 1,77 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip