Blåvitt gästar IFK Norrköping på måndagen.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på Blåvitt. Samma som dubbelchans-spelet X2.

Att jag inte är något fan av årets upplaga av IFK Norrköping har säkert märkts om du läst mina texter här. Tycker det är ett rätt grått lag utan den finess eller sevärda spelare Peking många gånger haft sedan 2015 och framåt. Att de ligger så högt upp som femma säger mer om hur svag övriga serien är. Inledde rätt så bra den här säsongen, men nu är det två segrar senaste nio matcherna. Sigurdssom lämnade ett stort hål kvalitetsmässigt. inte minst eftersom Totte Nyman inte direkt öst in mål i år.

Här saknar de avstängde Anton Eriksson, vilket öppnar upp för viss ommöblering i backlinjen.

Blåvitt på gång?

IFK Göteborg fick äntligen vinna förra helgen. Finns en hel del positiva faktorer:
- Sålt Hagen, vilket jag tror är bra för truppen då stjärnvärvningen inte kommit in i laget/spelet/landet.
- Nyförvärven har kommit in i det på ett bra sätt och bör bli bättre och bättre.
- Skadeläget ser bättre ut med Seb Ohlsson tillbaka bland annat. Senast hoppade Salomonsson in, vilket ger ett alternativ till.
- Marcus Berg fick inleda på bänken senast. Kanske är det melodin för laget framöver, för den tidigare landslagsstjärnan har inte levererat den här säsongen.
- Men framför allt: Äntligen seger senast som sagt. Tror det är extremt positivt för spelarna att de äntligen fick vinna, särskilt hemma. Bör ge en skjuts in i kommande matcher.

Tycker Blåvitt var det bättre laget när de här kamratklubbarna möttes i våras (1-1). Att matchen spelas på konstgräs är väl inget plus för Blåvitt, men tror inte det ska spela så stor roll.

För mig är det här en rätt öppen match. Här och nu tycker jag inte Norrköping är så pass mycket bättre än Blåvitt faktiskt. Därför givet för mig att backa upp X2, för jag tror Blåvitt har bra poängchans.

Speltips: X2.
This is the stats tab
This is the post tip