Finska HJK Helsinki gästas av norska mästarna Molde på Bolt Arena, i det första av två möten i kvalet till Champions League. HJK är redan varma i kläderna efter att ha slagit ut Larne i turneringen medan Molde kliver in först nu - på grund av en bättre rankning. Då HJK är hemmastarka är sannolikheten större än vad marknaden anser att de inte torskar mötet. Något som också blir mitt speltips i mötet.

De nordirländska mästarna slogs med siffrorna 3 - 2, över två möten, där HJK var det klart bättre laget. I hemlandet blev det en seger där Bojan Radulovic gjorde matchens enda mål från elva meter. De finska mästarna är i fin form, med endast ett nederlag på de nio senaste matcher, i alla tävlingar.

Även Molde har en bra form inför mötet, med sju raka matcher utan förlust. Sist besegrades Sarpsborg, där Eric Kitolano gjorde ett hattrick och Mathias Lovik samt Martin Linnes varsin fullträff. Med fyra raka segrar i ryggen är Molde farliga. Dock är nästa fajt stentufft, där Molde ändå kan spela på resultat inför hemmamötet.

En jämn tillställning?

Hemmafacit är starkt när det kommer till spel i kvalet för HJK - med åtta segrar, fyra kryss och endast två förluster. Molde har gjort det bra under säsongen men ställs mot ett hemmastarkt lag, som är svåra att besegra.

Jag krånglar inte till det något mer utan spelar på att Molde inte vinner efter fulltid mot HJK.

Speltips HJK - Molde:
1X. Odds 2.13 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip