Speltips: Mål i båda halvlekarna till 1.80 hos Betsson

______

Derby, derby och derby. Vilken viktig match detta är.
Helsingborg ligger näst sist i tabellen med ynka 18 poäng och Landskrona befinner sig på åttonde plats med 24 poäng. Således skulle en seger här betyda otroligt mycket för båda lagen. Formen hos de båda kunde varit bättre, Helsingborg kändes på gång under en tid men har nu hamnat i ett negativt stim återigen. Medan Landskrona fortsätter att blanda storförluster med bekväma segrar. Det är således svårt att veta vart man har lagen och detta derby känns väldigt ovisst på förhand.


Helsingborg
Senaste match SE: J-Södra - Helsingborg 2-2
xG: 0.41 - 1.52
Skott/Skott på mål: 10/4 - 10/5
Hörnor: 8-3

Senaste match (Svenska Cupen): FC Rosengård (Division 2)- Helsingborgs IF 0-3
Helsingborg hade lite tur på förhand att Rosengård hade viktiga matcher framför sig och valde att rotera. Det gjorde också gästerna men det var ändå en stark elva som ställdes på planen och ett bekvämt avancemang kunde infinna sig. Amar Muhsin med två mål och Al-Hamawi med ett mål, vilket är bra för offensiven.


Landskrona
Senaste match SE: Landskrona - Brage 3-0
xG: 1.83 - 1.2
Skott/Skott på mål: 9/5 - 16/4
Hörnor: 7-6

Senaste match (Svenska Cupen): Trollhättan (Ettan Södra) - Landskrona 0-4
Tufft motstånd på förhand när Trollhättan skulle besegras på bortaplan. Landskrona gjorde dock en imponerande insats och det hela slutade i en bekväm seger.

Avstängd: Adam Hellborg (Helsingborg)


Övrigt Helsingborg:
- Vill plocka in Jon Birkfeldt från Varberg. (upd: nu klar)
- har lånat in Bernando Vilar från Värnamo.
- Thomas Rogne ännu inte tillbaka från sin skada.

Övrigt Landskrona:
- Flertalet klubbar ute efter Diawara.
- Spanska mittfältaren Unai Veiga med ett förflutet i Real Sociedad B provtränar just nu.

Mycket som står på spel - svängig matchbild att vänta?

Mycket står på spel i denna match när Landskrona har chansen att skjuta ner Helsingborg ännu mer i bottenstriden. Medan vid seger för Helsingborg så är de helt plötsligt nära Landskrona i tabellen. Överlag har det skapats en hel del chanser åt båda håll i lagens senaste matcher och det går inte klaga alls på Helsingborgs offensiv där de ändå gjort två mål i de flesta matcherna efter uppehållet. Däremot håller det då inte att släppa in 2-3 mål och således förlora eller spela oavgjort. Tycker Landskrona nästan alltid ser giftiga ut framåt med sina individuellt skickliga spelare och kommer kunna såra Helsingborgs försvar även här. Tror vi får se ett kaosartat och målrikt derby där precis allt kan hända.

Speltips: Mål i båda halvlekarna till 1.80 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip