Sirius gästar Häcken på söndagen. 
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. 

Häcken är ett lag som det alltid är läskigt att spela underspel mot. Högst målsnitt/matci i hela serien och hälften av matcherna har innehållit fyra eller fler mål. Tycker ändå det finns vissa argument för underspel här:
- Inoussa, deras vasse ytter, är avstängd. 
- Layouni är skadad sedan tidigare. 
- Olden-Larsen, succéspelare i närtid, har väl inte riktigt hittat rätt sedan han återkom på lån i somras. 
- Efter en svag säsong sparkades tränaren förra veckan och ersättaren bara måste ju ha fått i uppgift att göra defensiven lite tajtare, för Häcken har släppt in parodiskt många målchanser hela säsongen. Även med deras vanliga hawaii-mått mätt. 

Sen finns det såklart argument emot ett underspel också, men tycker att det är en hög mållina. 

Revanschsuget Sirius

Sirius föll mot AIK i veckan och tappade därmed sitt häng på Europaplats. Ändå en del att spela för då en övre halvan-placering är riktigt bra för deras del. Så tror inte att de bara släpper all struktur här i slutskedet av säsongen. Fick åka rejält mot Häcken i första halvlek på hemmaplan när de bjöd upp till en end to end-match i våras. Bör vilja undvika det, för en sån matchbild trivs Häcken bättre med. 

Tycker Sirius blandat och gett en del offensivt senaste matcherna. Bra insats mot BP, men nollade mot stockhlmslagen och bara 1-1 mot Blåvitt. Inte riktigt samma formpeak som i fjol vid den här tiden och som man såg spår av runt dubbelmötet med Malmö. 

Som sagt, alla Häckenmatcher kan helt plötsligt sluta 7-3 eller 4-5. Så det är läskigt med undern när de är involverade. Men jag tycker den här mållinan känns hög när Häckens offensiv ser lite stukad ut på pappret, samtidigt som Sirius också sett lite kallare ut på den fronten. 

Speltips: Under 3,5 mål i matchen


This is the stats tab
This is the post tip