Galatasaray:

Molde stod upp riktigt bra i ett jämnt första möte på norsk mark i det här Champions League-mötet. Molde tog ledningen tidigt genom Martin Ellingsen innan Sérgio Oliveira och Mauro Icardi vände på steken innan halvtidspausen. Molde såg ändå ut att få med sig 2-2 och ett oavgjort resultat till returen i Turkiet innan norrmannen Fredrik Midtsjö, tidigare hos rivalen Rosenborg, kunde sätta 3-2 till Galatasaray i den 93:e minuten.

Nu är Galatasaray bara 90 minuter från att återvända till Champions Leagues gruppspel för första gången sedan 2019/20. Galatasaray, som inlett ligaspelet med ett kryss, 0-0 mot Kayserispor, och en 2-0-seger mot Trabzonspor, var spellediga i helgen och har således kunnat fokusera fullt ut på det här CL-mötet.

Lucas Torreira är tillbaka efter att ha missat första mötet på grund av avstängning och den uruguayanske mittfältsterriern kan återvända till startelvan här. Wilfried Zaha missade också förra veckans match med fotproblem, men Chelsea-lånet Hakim Ziyech kan vara aktuell för spel.

Molde:

Stod för imponerande vändningar i både andra och tredje CL-kvalrundan men behöver stå för något extraordinärt för att säkra en plats i Champions Leagues gruppspel här. I andra kvalrundan föll Molde borta mot finska HJK, 0-1, innan man vände på steken med en 2-0-seger på hemmaplan. Detsamma gällde mot färöiska Klaksvík, där man föll 2-1 borta innan en 2-0-seger på hemmaplan säkrade avancemang. Nu lär det bli desto tuffare.

Molde var också spelledigt i helgen och kunnat fokusera fullt ut på kraftmätningen i Turkiet. Efter 19 spelade omgångar ligger Molde på fjärde plats i norska Eliteserien med resultatraden 10-4-5.

Tar Galatasaray efterlängtade CL-platsen?

Första mötet var jämnt där Molde lär bita sig i tungan över att det till slut blev förlust. Jag är inte lika säker på att det blir målglatt även här, när Galatasaray har ett resultat att spela på på hemmaplan. Molde-matchen bortsett hade Galatasaray gått fem raka matcher utan att släppa in något mål. Under 2.75 mål till 1,96 kan vara intressant.