Speltips: Frankrike rak seger till 1.90 hos Bethard .

En av de mest spännande och tajta åttondelsfinalerna på förhand tar plats under måndagen när Frankrike ställs mot Belgien i Dusseldorf.

Frankrike var givetvis en av förhandsfavoriterna inför mästerskapet, men har inte alls kommit upp i den nivå man förväntade sig. Likt några andra av de större nationerna har saker och ting inte klickat anfallsmässigt.

Försvarsmässigt tycker jag det har sett godkänt ut, vilket har varit nödvändigt då anfallsspelet inte sett ut som det brukar. Vi vet dock alla vilken hög höjd det finns i detta landslag, kanske den högsta av alla, och nu börjar det bli dags att ta fram den kvalitén och höjden.

Belgien kommer även dem från ett rätt svagt gruppspel. Man slutade på 4 poäng och tog sig med nöd och näppe vidare till detta slutspel. Likt Frankrike är Belgien betydligt mycket bättre än man hittills visat, men frågan är om högstanivån är lika hög, samt om lägstanivån är tillräckligt hög för att stå upp mot giganterna. Jag är tveksam.

Frankrike växlar upp

Detta är två landslag som är två av de bästa i världen när man är på sin topp. Det har dock inget av lagen varit hittills i turneringen, och då är jag rätt övertygad om att Frankrikes grund och lägstanivå är bättre och högre än Belgiens.

Romelu Lukaku bör stå på 3-4 gjorda mål redan detta mästerskap, och många pratar om otur. Där håller jag inte med. Jag tror inte han har vad som krävs för att kliva fram när det gäller som mest. Defensivt är jag inte heller helt övertygad om hur Belgien ska orka stå emot Frankrikes offensiv, för jag har svårt att se Belgien parkera bussen och bara jobba defensivt. Det ligger liksom inte i deras DNA.
Frankrike har spetsspelare som kan kliva fram när som helst under en match, samt att man har en bredd som Belgien inte är i närheten av.

Frankrike är för mig i grunden det bästa landslaget i Europa. Jag skulle inte alls bli förvånad om man växlar upp nu under slutspelet, och kommer Frankrike upp i nivå har jag väldigt svårt att se hur Belgien ska hänga med.

När man får den raka segern på Frankrike till 1.90 i en landskamp har jag väldigt svårt att hålla fingrarna borta vända blicken till något annat. Det känns som det rimliga spelet, och det blir mitt spel till denna åttondelsfinal, och det spelas till det oddset hos Bethard !

This is the stats tab
This is the post tip