Speltips: BLGM till 1.70 hos Bethard .
—-
FC Köpenhamn har revansch att utkräva på Manchester United efter förra mötet. United lyckades knipa en 1-0 seger efter en missad Jordan Larsson-straff i matchens slutskede.

Trots tajta matcher har FCK endast lyckats få med sig en poäng från tre matcher hittills i gruppen. Uddamålsförluster mot United och Bayern samt ett kryss mot Galatasaray.

United ser fortfarande bedrövliga ut spelmässigt, men har vid seger fortfarande chansen att haka på Bayern Munchen i toppen av gruppen.
Till skillnad från det förra mötet mellan lagen tror jag på en aningen öppnare matchbild. FCK var spelförande redan i det första mötet, och på hemmaplan kommer man vilja göra samma sak.

Offensivt är man enligt mig tillräckligt bra för att såra United, speciellt ett United som släpper in en hel del mål. Defensivt ser jag inte FCK riktigt lika starkt som offensivt, och ställer United ett starkt lag på banan, vilket jag räknar med sett till tabelläge, måste man bara kunna få hål på ett FCK-försvar som släppte in två mot Randers i helgen. Kan Randers, ska till och med United kunna göra mål.

United behöver vinna

FCK ser nog detta som sin sista chans att hänga på i gruppen. Vinner man inte här så kan man nog säga tack och godnatt.
United har heller inte råd att INTE vinna, för då kan chansen till avancemang försvinna väldigt fort.

Jag tror på en match där båda lagen går för seger, vilket jag tror kan ge mål i båda riktningar. När Bayern kom på besök till Parken satt detta spelet som en smäck, så jag går för det här igen.
Båda lagen gör mål i matchen spelas därför till 1.70 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip