Merkur Spiel-Arena står som spelplats för mötet mellan Fortuna Düsseldorf - SV Sandhausen denna fredagskväll från den tyska andraligan.

2. BUNDESLIGA
12. Fortuna Düsseldorf 17 5 5 7 23-24 20p
17. SV Sandhausen 17 3 5 9 19-36 14p

Läget i tabellen är att hemmalaget just nu har spelat in 20 poäng på 17 matcher och den poängskörden ger dem en 12'e plats. Gästerna har sex poäng färre, det vill säga 14 stycken, så som tabellen målas upp just nu är de ett lag för degradering.

Sandhausen har dock lika många poäng som 16'e placerade Aue, men deras största bekymmer är deras svaga målskillnad. Bara tabelljumbon Ingolstadt på sju poäng efter 17 matcher har släppt in fler mål än nästjumbon Sandhausen och det bör vara något som oroar en aning inför kvällens möte.

Fortuna Düsseldorf har just nu nio poäng upp till en tredjeplats som kan resultera i uppflyttning till Bundesliga. Tredjeplatsen innebär nämligen kvalspel och på den positionen ligger just nu Hamburg på sina 29 poäng. Ovanför dem finner vi St. Pauli i topp på 36 poäng och däremellan ligger också Darmstadt på en andraplats med 32 poäng.

Düsseldorf kan ta upp kampen, men det är en lång väg att vandra.
Min teori är att båda lagen på Merkur Spiel-Arena kommer gå för full pott ikväll och då förväntar jag mig en sevärd tillställning mellan två lag som gärna kommer till målchanser.

SPELTIPS
Över 9,5 hörnor till 1.70 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV:Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip