Speltips: Dortmund draw no bet till 1.91 hos Bethard .

Newcastle har revansch att utkräva på Borussia Dortmund efter förlusten på hemmaplan i senaste omgången. 0-1 slutade matchen på St James´ Park där både Newcastle och Dortmund hade bud på fler mål.

Dortmund kommer från en förkrossande 4-0 förlust i Der Klassiker mot Bayern Munchen. Ett tungt resultat såklart, och det blir spännande att se hur man klarar av att studsa tillbaka från ett så pass hårt fall.
I Newcastle-lägret är minerna desto muntrare. 1-0 på hemmaplan mot Arsenal under helgen var både kontroversiellt, men även starkt och moralhöjande.
Newcastles defensiv ser fortsatt ramstark ut. Två raka nollor och tre hållna nollor på de fem senaste i alla tävlingar. Det är dock offensiven jag är lite oroad över. Jag tycker inte man har sett superbra ut offensivt de senaste matcherna, och mot Arsenal var det inte heller mycket till målchanser bortsett från målet.

Skadeproblem i Newcastle

Dortmund MÅSTE komma revanschsugna efter förlusten mot Bayern, och på hemmaplan ger jag dem favoritskapet. Jag var först inne på underspelet, vilket kanske egentligen inte är den spontana känslan när dessa två lag ställs mot varandra.
Det här är för mig två ganska jämna fotbollslag, och hade matchen spelats på St James´ Park hade jag nog gett fördelen till Newcastle istället, oavsett resultatet för två veckor sedan. Det flödar dock inte av alternativ i Newcastle heller, då skador på Alexander Isak, Jacob Murphy, Matt Targett, Dan Burn, Sven Botman och Elliot Anderson alla väntas missa matchen.
I en period där det är en väldans massa matcher, och tuffa sådana, tror jag det kan ta ut sin rätt.

Jag ger fördelen till Dortmund hemma på Signal Iduna Park, om än knapp. Därav blir spelet Dortmund draw no bet till 1.91 hos Bethard . Alltså pengarna tillbaka vid oavgjort resultat.
This is the stats tab
This is the post tip