Speltips: Panathinaikos rak seger till 2.10 hos bet365 .
—-
Dnipro-1 från Ukraina ”tar emot” Panathinaikos i möte ett av två mellan dessa lagen i detta CL-kval. Trots att Dnipro-1 har hemmamatch på pappret här spelas matchen på neutral plan, av självklara anledningar.

Vardera lag kommer från ganska liknande förutsättningar. Den Ukrainska ligan är inte i säsong vilket innebär att man endast spelar träningsmatcher för att hålla igång spelare och ledare. Samma visa gäller för Panathinaikos. Så inget av lagen är speciellt varma i kläderna med tävlingsfotboll för tillfället. Vilka som får en fördel av det har jag ganska klart för mig.

Grekerna får fördel

Att den här matchen spelas på neutral plan är förstås en massiv fördel för Panathinaikos. Spelplan är Koscika Futbalova Arena i Slovakien, så något massivt hemmastöd blir det inte för Ukrainarna.

Utöver detta ska även Panathinaikos vara det bättre laget i grunden. Att Dnipro-1 kommer till det här dubbelmötet utan att få spela en match på hemmaplan tror jag är en tuff smäll.

Jag hade sett Panathinaikos som favoriter även utan dessa förutsättningar.

Jag ger Panathinaikos en stor fördel i detta möte, vilket ger dem en massiv fördel i dubbelmötet i stort. Neutral plan, närmare säsong/mött tuffare motstånd i de träningsmatcher man spelat och att man rätt och slätt är ett bättre lag i grunden gör att jag spelar Panathinaikos rak seger till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip