Speltips: Under 2.5 mål till 2.04 hos Pinnacle

______

Nu drar den spännande höstsäsongen igång där det är väldigt mycket att spela om. Degerfors och Värnamo befinner sig nu på plats 13 och 12 där de har lag som IFK Göteborg och AIK hack i häl. Således är det väldigt viktiga poäng på spel.

Degerfors har tagit alla sina poäng på hemmaplan. Bortamatcherna har inte alls fungerat vilket är oroväckande. Nu har man iallafall en match på Stora Valla där det skulle sitta oerhört fint med tre poäng med tanke på att laget också har en match mer spelad. Ett tråkigt besked kom däremot i veckan där den viktigaste spelaren i offensiven Dijan Vukojevic blivit korsbandsskadad. Om det var riktigt tufft innan så ses uppgiften om att undvika nedflyttning eller kval betydligt jobbigare ut. Det lär ageras på transfersmarknaden direkt men det hjälper föga till denna match.

Värnamo känns som ett betydligt stabilare lag med ett bra truppbygge och resurser. Har än inte fått med sig något oavgjort resultat utan enbart vinster eller förluster. Vinsterna har oftast kommit emot de tuffare lagen medan de gjort riktiga misslyckanden i matcher de bara ska vinna. Noterbart är att Gustav Engvall bara sett bättre och bättre ut. Det blev även ett målvaktsbyte när Rasheed fått chansen men där de inte heller blivit speciellt bra. Förväntar mig att Vaitsiakhovic får chansen här igen.

Truppstatus:
Utöver Vukojevic så saknar Degerfors Diego Campos som också är en viktig offensiv pjäs.
Värnamo ska truppstatusen vara mycket bra med fullt manskap.

Värdet i underspelet

Med nyheten om Vukojevic så dök oddset en hel del på Värnamo, med all rätt. Tycker dock att undern också borde sänkas en del med tanke på hur betydelsefull Dijan är i offensiven. Det är också en nystart av Allsvenskan efter ett längre uppehåll vilket gör att spelet inte sitter helt direkt. Lägg därtill hur viktig matchen är så tycker jag underspelet är fint här.

Speltips: Under 2.5 mål till 2.04 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip