Speltips: Chelsea asian -1 till 1.990 hos bet365 .
—-
Det känns som London-derbyna avlöser varandra för tillfället i Premier League, när det nu blivit dags för Chelsea att ta emot West Ham på Stamford Bridge.

Chelsea kommer senast från en stark och imponerande 2-0 seger mot Tottenham.
Trots att resultaten fortsatt svajjat en aning på slutet tycker jag att Chelsea ser bättre och bättre ut. Offensivt finns det en hel del spets som ser bättre och bättre ut. Defensivt växer man på mig också. Absolut inte lås och bom, men bättre.

West Hams avslutning på säsongen lämnar mycket att önska. Fem raka matcher utan seger och krysset senast mot Liverpool må se bra ut på pappret, men det var inte ett Liverpool i form man mötte. Liten asterisk vid det resultatet.
Defensivt är man fortsatt för svaga, vilket gjort att en rätt fin offensiv hamnat lite i skymundan.

Chelsea på uppgång

Jag tror att Chelsea fortsätter göra en fin avslutningen på säsongen. Jag tycker som sagt man ser bättre och bättre ut, samtidigt som jag inte imponeras av West Ham för tillfället.

West Hams två senaste ligamatcher innan krysset mot Liverpool var tunga. Man blev fullständigt överkörda av Crystal Palace med 5-2, och dessförinnan en 2-0 förlust mot Fulham.

Endast två poäng skiljer lagen emellan inför denna match, där Chelsea dock har en match i hand på West Ham. Det har blivit dags för Chelsea att lämna West Ham bakom sig.

Det ligger egentligen inte så mycket mer bakom den här reken. Jag ser ett Chelsea som åtminstone JAG tycker ser bättre och bättre ut, mot ett West Ham jag inte imponeras av.
Hemma på Stamford Bridge ger jag Chelsea goda chanser att göra precis som Palace och Fulham gjorde och vinna med minst två mål.
Chelsea asian -1.0 till 1.990 hos bet365 får sig en slant!
This is the stats tab
This is the post tip