bet365 livestreamar alla matcher i FA-cupen.

Premier League-möte i FA-cupen mellan Burnley och Norwich.
Mitt speltips: Rak hemmaseger.
2.00 bet365 (förstärkta odds inne på kupongen).

Som jag varit inne på tidigare gällande FA-cupen - det är en lurig turnering att spela på. Mycket hänger på hur lagen prioriterar en turnering som tappat i status. För lag av Burnley och Norwichs kaliber är prio ett att säkra PL-kontraktet. Det gäller att försöka tolka infon från tränarna på presskonferenser och försöka värdera vilken trupp som är bredast och vilken klubb som verkligen vill avancera.

Här vet vi att Norwich saknar ordinarie spelare som Cantwell, Buendia och Godfrey pga skador. McLean är ett frågetecken medan målvakten Kruul väntas vilas. Laget spelade en tuff match mot Tottenham i onsdags och det känns i min bok väldigt otroligt att Pukki ska starta. Så det lär bli rotation och en svagare bänk än vad som vore normalfallet. Har viktiga ligamatcher på ingång och lär knappast riskera någon spelare som är tveksam.

Burnley spelade också match i onsdags. Tog en tung seger på Old Trafford och har nu två raka segrar. Sju poäng ner till strecket gör att marken är lite säkrare. Borde kunna hantera en FA-cupvår på ett bättre sätt än Norwich. Dyche bekräftade dock att han kommer rotera sitt lag och att Barnes och Gudmundsson är out på grund av skador.

Så vilket reservlag är starkast?
Jag vill ändå tro att Burnleys spelare 11-16 är starkare än nykomlingen Norwich dito. I en sån här match tycker jag hemmaplansfördel väger tungt. Inget av lagen prioriterar kanske FA-cupen supermycket men det är enklare att halv-vaska en sån här match för Norwich än vad det är för Burnley inför hemmafansen. Med tanke på att Norwich dessutom saknar flera ordinarie tongivande spelare kommer de ha färre alternativ från bänken än vad Burnley kommer ha. Även om en sån som Wood kanske vilar från start lär han finnas tillgänglig som inhoppare.

Kryss i den här rundan innebär ett ytterst ovälkommet omspel. Så jag tror verkligen vi får se två lag som verkligen går för segern om det står oavgjort i matchens slutskede - framför allt hemmalaget.

Är inget större fan av Burnley, men tycker de borde ha hygglig vinstchans hemma mot PL-jumbon. Känslan är att matchen passar Burnley något bättre och att just hemmafördelen avgör.

Speltips: 1 - odds 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip