Speltips: Brighton seger och BLGM i matchen till 2.60 hos bet365 .
—-
Brighton tar emot West Ham i lördagens sena match i Premier League. Brighton kommer från två raka 4-1 segrar i säsongsinledningen, medan West Ham står på fyra poäng av sex möjliga efter en imponerande seger mot Chelsea senast.

Brighton har tagit vid där förra säsongen slutade. Roberto De Zerbi fortsätter utveckla detta lag på en nivå inte många såg var möjligt. Visst har man haft två fördelaktiga motstånd i de två första matcherna (Luton och Wolves) men prestationerna har fortfarande varit starka, och resultaten likså!

West Ham kommer som sagt med vind i seglen efter 3-1 mot Chelsea förra veckan. Visst, starkt och så, men välförtjänt tycker jag inte det var. West Ham kommer nog inte gå så dåligt som man gjorde förra året, men någon stor förbättring tror jag inte på den här säsongen.

En flygande offensiv som skapar ytor bakåt

Brighton tycker jag definitivt ska slå West Ham på hemmaplan. Man är det betydligt mycket bättre laget och på hemmaplan är man väldigt starka. Jag tror även på en målrik historia.

Samtidigt som man är väldigt bra offensivt finns det hål i defensiven som går att utnyttja. Både en aning naivitet med boll som ibland straffar sig, men även försvarsmässigt. Brighton vinner matcher genom deras offensiv, och man har släppt in mål mot både Luton och Wolves som kanske är två av de sämsta lagen offensivt i ligan.

Jag har svårt att se att Brighton inte vinner, men jag tror också det är hög sannolikhet att West Ham gör minst ett mål i matchen. Det finns kvalité i West Ham som ska kunna skapa lite problem mot ett Brighton som kommer flyga framåt.

Jag väljer att spela Brighton seger och BLGM i matchen till ett väldigt fint odds på 2.60 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip