Brighton tar emot Manchester City under lördagskvällen.

Hemmalaget ligger på en imponerande fjärdeplats i tabellen och all motgång och otur börjar att jämna ut sig den här säsongen. Tycker laget fortsatt har spelat bra men i vissa matcher har det sett lite sämre ut men då har det trots det blivit poäng. Nu väntar tufft motstånd och även om Brighton gärna vill ha boll så kommer de få försvara mot Man City i första hand.

De ljusblåa från Manchester har i veckan varit i Belgien och utan några större problem tagit ett stort steg till avancemang i Champions League. Kunde byta ut tongivande spelare redan efter timmen spelad för att låta dem vila inför den här matchen. City är så trygga med att ha boll och behålla den och det är ståndpunkten i hela Peps filosofi så det kommer vara ett City som styr matchen och eftersom de inte alltid skjuter utan väljer pass istället så blir deras skott alltid väldigt farliga när de väl väljer det alternativet.

Jag tycker att Man City är såpass mycket bättre än Brighton att de kommer skapa farliga chanser och att oddset är några decimaler för högt på överspelet.

Jag spelar Man City över 4,5 skott på mål @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip