Kvällsmatchen från Boxing Day spelas på Amex Stadium där Brighton tar emot Brentford och att detta möte slutar med delad pott är ett intressant spel till vassa 3.55 hos Betsson / Nordicbet .

Premier League
12. Brentford 16 5 5 6 21-22 20p
13. Brighton 16 4 8 4 14-17 20p

Formen för fem senaste
Brighton Brentford
0 vinster 2 vinster
3 oavgjorda 2 oavgjorda
2 förluster 1 förluster


Lagen är jämnstarka i ligan då både hemma- och bortalag noteras för 20 poäng vardera efter 16 genomförda ligamatcher. Formen är däremot bättre för bortalaget som ha två vinster i närtid och senaste gången som Brighton gick och vann en ligamatch var den 22 september tidigare i år då de ställdes mot Leicester på hemmagräs. Sedan dess har de elva ligamatcher utan seger, varav de kryssat sig ur åtta av dessa och förlorat resterande tre.

När lagen möttes i omgång fyra, säsongens första, så agerade Brentford hemmalag och då vann Brighton med 1-0 på Brentford Community Stadium där matchens enda mål kom i den 90'e matchminuten genom belgaren Leandro Trossard.

Min idé inför detta returmöte är att det blir målsnålt igen och resultat som 0-0 eller 1-1 är inte otänkbara i min bok, så jag drar till med ett X-tecken i denna match till finfint odds!

SPELTIPS
X till 3.55 gånger insatsen hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Veckans bästa drag på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip