Napoli gästar Brescia på fredagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1 på bortalaget. Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger, full vinst om Napoli vinner med två eller fler mål. Bethard har bra odds på det.

Brescia ligger näst sist i tabellen. Har tagit blott 16 poäng på hela säsongen. Inte vunnit sedan mitten av december och ligger i botten även i formligan. Föll mycket tydligt mot ett Juve på halvfart förra helgen. Fick då Aye utvisad (avstängd här). Saknar även försvararen Cistana medan det fortsatt är frågetecken på mittfältsjuvelen Tonali. Finske keepern Joronenhar också varit skadad, men verkar vara redo här. Truppläget är i alla fall inte optimalt.

Napoli har nu fem segrar senaste sex matcherna (alla tävlingar). Lite i skymundan har man radat upp ett par fina insatser då man bland annat slagit Inter och Juve. Gjorde en bra insats mot Cagliari förra helgen där man vann mycket rättvist. Har Barcelona hemma i Champions League på tisdag, så med tre vilodagar borde det finnas tillräckligt mycket fokus på den här matchen för att lösa en trepoängare. Bättre skadeläge än tidigare under säsongen.

Efter en jobbig säsong ligger Napoli bara i mitten av tabellen. Har dock varit en olycklig kombination av stök runt laget, tränarbyten och underprestation. "Borde" tagit fler poäng än de gjort hittills, åtminstone sett till xG-statistiken. Tycker de har alla möjligheter att kunna klättra till plats 5-6 före säsongen är över. Det skiljer minst en klass mellan lagen här vad gäller grundkapacitet. Ett Napoli som känns allt bättre borde ha bra chans att vinna här mot ett Brescia som inte alls känns desperat på gång på det där sättet bottenlag kan lyfta sig ibland. Pengarna tillbaka på uddamålsseger känns som en bra livlina.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip