Speltips: Bournemouth rak seger till 1.70 hos bet365 .
—-
Jag gillar det jag ser av Bournemouth, trots något svagare resultat den senaste tiden i ligan. Det ska dock sägas att motstånden varit tuffa, men i senaste matchen mot West Ham borde man lyckats få med sig tre poäng. Man tog ledningen redan efter tre minuter men lyckades inte ta vara på ledningen och fick bara med sig 1-1 från London Stadium.

Faktum är dock att man behöver börja ta lite trepoängare för att inte halka närmare den absoluta bottenstriden. Ännu har man ett gap på sju poäng ner till strecket, men det kan gå fort om man inte är påslagna.
Jag tror dock att en första trepoängare ligger i korten här.

Gästerna Nottingham Forest går fortsatt tungt. En poäng ovanför nedflyttningsstrecket och det är man nog inte särskilt bekväma med.
Jag ställer mig dock tveksam till hur mycket bättre än så man faktiskt är. Spelet värmer inte direkt och kvalitén på truppen är inte speciellt skarp i mitt tycke.

Kvalité finns i Bournemouths offensiv

Kommer Bournemouth upp i nivå bör man ha goda chanser att besegra Forest ganska bekvämt ändå. Jag gillar det tränare Iraola gör och det bör kunna skörda frukt här.
Jag gillar Bournemouths spets i form av Solanke, Tavernier, Semenyo och unge Alex Scott. Där finns det en hel det kvalité som ska ha goda möjligheter att straffa Forests ofta svajiga försvar.

Det ska sägas att det varit en hel del aktion på transfermarknaden från Forest sida, både in och ut. Giovanni Reyna från Dortmund och Rodrigo Ribeiro kan mycket väl bli fina värvningar i längden, och vi får se om dem får minuter redan här. Att det ger effekt redan här har jag dock svårt att se.

Jag gillar Bournemouth rak seger på hemmaplan mot Nottingham Forest till 1.70 hos bet365 !