Fenerbahce gör en seriös satsning för att nå långt i Europa.
Målet var så klart Champions Leagues gruppspel. Men det förstördes till stor del av att Ismail Yüksek drog på sig rött kort tidigt i andra halvlek (52:a minuten) i andra mötet mot Dynamo Kiev. Man brände även straff men trots en gubbe mindre satte man till slut en kvittering, för att sedan förlora tungt efter förlängning.
Efter det harman fått ta nya tag i Europa League-kvalet och slog plättlätt ut tjeckiska ligafyran Slovacko i förra rundan.
Formen sitter alltså där.
Det såg vi inte minst i ligan senast när man mosade Kasımpaşa på bortaplan med 6–0!

Jag skrev seriös satsning.
Och det gör man verkligen.
För "Fener" har inför den här säsongen plockat in fina spelare som Joshua King (Watford), brassetrion Lincoln (Santa Clara)/ Willian Arão (Flamengo)/Gustavo Henrique (Flamengo) samt ytterligare intressanta spelare som Emre Mor, Diego Rossi, och Luan Peres med flera.
Som stark tränare hittar vi nye Jorge Jesus.

Så "Fener" är heta, och kan nå långt i Europa League.
Och man ska definitivt ha vettig chans mot ett lag av Austria Wiens klass.
Laget från Österrike har inte imponerat i inledningen av säsongen, och har bara en seger efter fyra omgångar.

Sund tvåa till 2.30 hos Unibet känner jag.