Speltips: Aston Villa rak seger till 1.88 hos Expekt .
—-
En, enligt mig, väldigt spännande match tar plats på Villa Park under söndagen. Både Aston Villa och West Ham har fått bra starter på säsongen och kan mycket väl bli en vägvisare för vilket lag som slåss om Europaplatser den här säsongen.

Båda lagen kommer till den här matchen med fin form där Villa endast förlorat en av de dem senaste, en snöplig förlust mot Everton.
West Ham kommer från en fin upphämtning till 2-2 senast mot Newcastle, vilket visar hur starka man är hemma på London Stadium. Den förutsättningen har man dock inte här.

Hemmaplan och spets väger över

Båda lagen är extremt välfungerande och vinner matcher på ett stabilt grundspel. Jag tycker dock att spetsen i Aston Villa är något bättre. Ollie Watkins, Moussa Diaby, Leon Bailey etc är med Premier League mått mätt jobbiga för samtliga försvar i Premier League.

Hade matchen spelats på London Stadium hade reken mycket väl kunnat vara det omvända, men eftersom Villa även får med sig hemmastödet tycker jag den raka ettan är vägen att ta.

Jag tror West Ham går en bra säsong till mötes, men här tror jag Villa drar det längsta strået. Aston Villa rak seger till 1.88 spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip