Sixers (14-12) tar emot Warriors 21-4).

När folk pratar om Sixers pratar man mest om superstar Ben Simmons som till dags dato inte spelat en en sekund för Sixers. Det är klart att det satt sig i huvudet på spelarna. Notera det.

Golden State är ett topplag med en av ligans bästa offensiver, men de är ändå bättre defensivt. Det är inte ofta ett lag har en sådan spets OCH djup i sin trupp. Det jag känner är extra för Warriors är just hur många poäng som laget gör på motståndarnas turnovers. Vi pratar 20,2 poäng i snitt per match. Inte illa.

Jag kommer gå all-in på Warriors och -2 till oddset 1,79 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Stephen Curry är 10 trepoängare från att slå Ray Allens gamla rekord för mest antal gjorda trepoängar för att skapa NBA-historia. Lita på att det kommer matas skott i afton.

2. Warriors är 7-2 på bortaplan emedan Sixers är 5-6 hemma.

3. Sixers frontman är Embiid som snittar 24,1 poäng, 10,9 returer och 4,2 assist per outing. Toppspelare, men det räcker inte att själv leverera, utan gruppen måsta bära upp ”jag-et”…

4. Warriors låter inte sina motståndare skjuta många trepoängare, utan de tillåter i snitt bara 32%.

5. Sixers hade en del spelare skadade inledningsvis, men när nyckelspelarna väl kom tillbaka, då levererade de inte alls. Kolla in exempelvis Korkmaz som efter 25 spelade matcher skjuter under 30%. Inte alls OK med tanke på det nya kontraktet som signades för en tid sedan. Hans trepoängare har lyst med sin frånvaro. 12 av 65 håller inte.

Jag är som sagt inne på att Warriors hjälte Steph Curry kommer mata skott idag för att slå Ray Allens trepoängsrekord och bli nr 1 i NBA-historien.

Jag spelar Warriors -2 till oddset 1,77 hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip