Game 7 i Denver och idag tar Timberwolves resa abrupt slut om du frågar mig. Det var en katatrofal insats av Nuggets i game 6 mot Timberwolves, där Nuggets nr 2 Murray såg ut som en 12-åring som spelade minibasket. Han gör inte två dåliga matcher i rad och det är han som är min nyckelspelare idag. Vi vet att Nikola Jokics är ett monster och MVP; han levererar alltid, men Murray måste spela bättre. Vi vet att han har problem med en vad, men är han på planen, då skall han leverera. Jag är helt inne på att han gör det och det är min key factor i den här matchen. Nuggets är också regerande champs och har en helt annan typ av rutin än Timberwolves. Laget vet vad som krävs. Nuggets vinner!

Jag spelar Nuggets -3.5 till oddset 1.74 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Nuggets fick stryk med 45 poäng i game 6. Det var det sämsta jag sett i spelväg sedan Röde Kvarn brann för ett par hundra år sedan. Pinsamt de luxe. MEN. Nya givar. Nuggets är 3-1 i game 7-matcher när såväl Jokic som Murray är på plan. Den infon är viktig att ha med sig. Plus att laget spelar på hemmaplan.

2. Murray var fenomenal under 2023 och levererade in ett snitt på 26 poäng framåt. Han har varit skadedrabbad under årets slutspel och snittar facila 19 poäng. MEN. Notera följande. När Murray har satt +15 poäng i detta slutspel är Nuggets 5-0. Det är en talande statistik. Räkna med leverans av Murray i afton.

3. Jokic har vunnit MVP de tre senaste gångerna av fyra möjliga. Han snittar 28 poäng, 13 returer och 9 assist. Han är ett monster. I game 5 satte Jokic 40 poäng och stod för hela 13 assist. Jag har så himla svårt att se Timberwolves stoppa honom i afton. Han är för bra. OM de fokuserar på att stoppa honom, då kommer han finna andra öppna spelare som kan och vill ta skott.

4. Timberwolves har ett bättre lag på papperet och Sixth Man of the Year-winner i form av Naz Reid. De är ett större lag än Nuggets. MEN. De saknar slutspelserfarenhet. Jag tycker det är viktigt att notera. De har den enormt duktige Ant Edwards som spelat sin livs basket i den här serien.

5. Linan i Vegas har Nuggets -5 och det är inte omöjligt. Jag nöjer mig dock med -3.5 i den här outingen.


Jag har som sagt Nuggets vs Celtics i årets NBA-final och har inga planer på att ändra mig gällande den uppfattningen. Det kommer bli tufft för Timberwolves i Denvers Ball Arena och jag spelar Nuggets -3.5 till oddset 1.74 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip