Jazz (20-20) tar emot en svår motståndare över de senaste åren i form av Lakers (19-20), men om det är någon gång som Jazz skall betvinga sin "foe" är det på hemmplan sent i afton. Hemmalaget har chansen att vinna femte raka vinsten i afton och kan även vinna sin trettonde match över sina femton senaste.

Jag kommer spela Jazz +2 till goda oddset 1.89 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Jazz har verkligen spelat formidabelt bra på slutet och har bl.a. slagit såväl 76ers som Bucks på bortaplan. Det är starka papper.

2. Jazz har vunnit sju raka matcher på hemmaplan och spelar som i trans för dagen.

3. Lakers har sett allt annat än bra sedan de vann den första "In Season Tournament". I nuläget är laget nr 23 i statistiken "offensive efficiency", vilket är på tok för dåligt.

4. Lakers har haft stora bekymmer med skyttet och det har inte varit några enkla matcher på slutet. Det rullar inte på längre och det tas sämre och sämre beslut. Lakers kommer vara en stor köpare inför trade deadlines.

5. Jazz är 8-2 över tio senaste och snittar 116 poäng per match framåt. Lakers är inte i närheten av den statsen för tillfället.

6. En detalj som Jazz haft full kontroll på över de senaste matcherna är att de har tagit hand om sina egna returer. De är nr 3 i ligan för tillfället och har dominerat under korgen.

7. Lakers har förlorat 10 av sina 14 senaste matcher. Det fungerar inte om man vill nå slutspel och vara en contender.

8. Jazz Lauri Markkanen har tagit två kliv framåt över de senaste 10 matcherna och visat hur stabil han är i offensiven och hur stark han är under korgarna; offensivt som defensivt.


Jag spelar Jazz +2 till oddset 1.89 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip