Då är det premiär! Med det menar jag premiär för U-21 EM. Det är första gången någonsin det spelas och det blir en spännande tävling att följa.

Kucera (387) - Sidorenko (265)

Deff mot off. Som så ofta förr.

Kucera är en tjeckisk defensivspelare. Som många andra deffar så har han satt grillor i skallen på ett gäng spelare som kanske egentligen är bättre än honom. Jag minns att jag såg när han slaktade danske Nielsen, som i övrigt är en fullt duglig spelare på den här nivån, men nej han klarade verkligen inte av Kuceras deffar och det är rejält med underskruv i dessa. Hans forehand är vekare än hans backhand, både defensivmässigt men även finns stora förbättringsmöjligheter i offensiva spelet.

Sidorenko är den 15 årige ryske talangen som vi kommer få se mycket av i framtiden. Han har redan nu visat att han hänger med i seniorpingisen, även om han än så länge inte lyckats ta några större skalper. Men det kommer, det vågar jag lova. En vänsterhänt spelare som spelar allround pingis, dock fortfarande juniorpingis på så vis att det är vekt serve-returspel när han inte får bollen precis där han vill ha den. Även ojämnheten visar att han fortfarande är orutinerad.

Överlag är Sidorenko en bättre spelare här. Men med tanke på att yngre spelare sällan tränat och spelat mycket mot defensivspelare så tycker jag att det, tillsammans med att Kucera har hög högstanivå och en underskruv i backhandsdeffen som många har problem med. Att Sidorenko inte än så länge har någon tung forehand gynnar inte heller honom.

Jag skulle säga att detta är en 50-50 match. I runda slängar. Att vi därför får 2.62 gör att spelvärdet är svårt att undgå.

3.5/5 units på rak seger för Kucera får det bli. Till 2.62 på ComeOn eller bet365 .

4-2 till Kucera?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip