u-21 EM i Ryssland. Vi tar en match till!

Ecseki, Ungern (248) - Sidorenko, Ryssland (295)

Båda har spelat varsin match i denna andra fasens gruppspel.
Ecseki - Polansky 1-4
Sidorenko - Chen 4-2

Ändå går jag emot Sidorenko igen? Japp.

Ecseki hade en bra turnering i Ungern för någon vecka sedan och jag tror han kan överraska och gå en bit här. Att han idag förlorade mot Polansky var inte överraskande då han är en bra spelare, kanske lite konstigt att det ändå blev så stora siffror. Han är en bra serve-returspelare och har sedan ett tryggt spel. Detta bevisas tydligast då han är en riktigt bra dubbelspelare, men han får även ut detta i sitt singelspel.

Sidorenko gick vidare från första gruppspelet genom seträkning, och vann sedan första matchen här. Vill spela lite fladdrig pingis med mycket dueller och inte mycket gnetspel. Och får han spelet dit han vill är han på den här nivån svår att ha och göra med. Dock större problem vid oregelbundna matchbilder.

Och oregelbundna matchbilder kan det mycket väl bli här. Ecseki gillar att trixa och dona i serve-returspelet, detta för att han dels vinner mycket på det och dels för att det får motståndaren att fundera och hamna fel till bollarna. Vilket ofta leder till passiva spelare. Sen tror jag att den unga ryssen inte orkar med detta tuffa spelschema på samma sätt som Ecseki.

Kollar man till formen under turneringen skulle jag säga att detta är omkring 50-50. Dock är Ecseki, än så länge, en bättre spelare än Sidorenko. Dessutom tror jag att spelstilen som Ecseki har inte kommer att passa Sidorenko alls.

4-2 Ecseki?

3/5 units till 1.72 på rak seger för Ecseki. Det kör vi på!

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip