Texans vs Bears. Stroud vs Williams. Sunday Night Football. Vilken match!

Det finns så många godbitar att lyfta fram runt den här matchen, men Texans är klar favorit och skall så vara. Bears lyckades överkomma 0-17 till vinst och det var mest tack vare Titans egna slarv, eftersom rookie-QB Caleb Williams hade s.k. "tough sledding" i sin debut. Han kastade för facila 93 yards med en completion rate på 48%. Bears defense var så bra som utlovats, MEN idag möter man inte Titans, utan högoktaniga Texans, vars offensiv med RB Dixon och WR Diggs verkligen visade upp sig vecka 1.

Texans kommer vinna den här matchen om du spelar moneyline, men oddsen är för dåliga. Det jag dock finner spelvärde i är att Texans QB CJ Stroud kastar över 1.5 touchdowns till goda oddset 1.70 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Bears fem bästa spelare utöver QB Williams finns alla på den defensiva sidan av bollen. Det var också de som var orsaken till varför laget vann över håglösa Titans. Inget annat.

2. Texans kommer vinna den här matchen, eftersom de är ett mer balanserat lag än Bears. RB Mixon som kom över från Bengals blev AFC Offensive Player of the Week. Med ett starkt springspel och en offensiv med starka receivers och en QB med en gudabenådad arm är inte Texans lätta att möta.

3. Texans edge kommer skapa bekymmer för Bears QB Williams i afton. Anderson och Hunter är extremt starka och jag har svårt att se Jones och Wright orka stå emot. Man lär nog få ta hjälp av en RB el TE för att försöka hålla emot Texans rushers.

4. Bears har kanske sina topp 2 och 3 bland receivers på skadelistan (se Keenan Allen och Rome Odunze). Båda står som tveksamt startande i nuläget, men som sagt; ha koll hela vägen in om de spelar.

5. Texans o-line är grym. Bears d-line är grym. Vem kommer fallera?

6. QB Stroud kommer mata sina receivers med bollar mot Bears starka secondary; ej tu tal om annat. Texans har Diggs, Collins och Dell som riktigt vassa receivers. MEN. Bears secondary är mycket stark. Den här matchen i matchen ser jag fram emot.

7. Bears offensiv var genant svag senast och om man spelar på samma nivå idag kommer det inte att räcka. Alls. QB Williams har sin debut avklarad. Nu måste han snabbt få ut bollen ur sina händer och finna sina receivers, annars blir det en lång dag.

Jag tror Texans vinner, men spelvärdet ligger i att QB Stroud passar för mer än +1.5 passnings TD.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip