Giants (4-9) tar emot Cowboys (9-4) på Metlife Stadium. Den här matchen skall Cowboys äga från början till slut. Det bygger på att Giants offensiv kommer använda RB Barkleys springspel från början till slut, men det är en strategi som sällan fungerat mot Cowboys. Det är också andra värden som står på spel och för Cowboys handlar det om att ta titeln NFC East och därmed vara klara för slutspelet. Jag är medveten om att QB Prescott sett "normal" ut på slutet, men det är läge att ta sig ur den jinxen idag och leverera. Min feeling är att de kommer ta den chansen och vinna relativt enkelt.

Jag kommer spela på att Cowboys matar på från början till slut och tar sig över 28,5 poäng totalt i matchen. Det betalar Pinnacle 2,10 i odds för. Spelvärde!

Värt att notera:

1. Giants RB Barkley är 0-5 mot Cowboys och har snittat låga (för att vara Barkley) 58,8 rushing yards per outing. Den statistiken är bekymmersam för Giants idag, eftersom deras spelbok lär bygga på att RB Barkley kommer springa mycket och ofta. Kruxet är att Barkley lär få möta Lawrence, Parsons och Gregory för att ta sig fram. Klarar han det? Tveksamt.

2. Cowboys har bara tillåtit 20 poäng eller färre över sina senaste fyra bortamatcher.

3. Cowboys är 7-1 mot NFC-lag den här säsongen. De har varit en nivå upp mot alla utom Buccaneers.

4. Giants har förlorat åtta av sina senaste nio mot Cowboys. Det är ingen önskemotståndare om vi säger så.

5. Passa på att njuta av Cowboys rookie Micah Parsons. Han har 9,5 sacks över sina senaste sex matcher. Den statistiken är den den bästa av en rookie sedan 1982. Parsons; ett unikum!

6. Cowboys å sin sida får högst troligen tillbaka sin RB2 Pollard och det ger QB Prescott mer utrymme i sin spelbok. Pollard har varit riktigt bra i år.

7. Cowboys offensiv har lämnat en del att önska, MEN med Pollard tillbaka och en normal insats av QB Prescott idag, då kommer det bli en hel del poäng framåt. Giants kommer inte mäkta med att svara upp på det.

8. Notera att det är QB2 Mike Glennon som startar för Giants. En journeyman i NFL. Måste vara toppchans att Cowboys defense bara äter upp honom (se Parsons).

Hur jag än vänder och vrider på den här outingen har Cowboys ALLT att spela för. De kan nypa NFC East-kronan vid vinst och de kan återigen få styrning på sin offensiv med RB2 Pollard är tillbaka. Jag spelar Cowboys Ö28,5 poäng.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip