Dolphins tar emot Bills i en divisional matchup mellan två lag som inledde sina respektive säsonger med segrar i deras premiärmatcher. Det här borde bli en underhållande match, och det ska bli spännande att se hur lagen tar sig an matchen.

Jag tycker att det finns saker som talar för en ganska tydlig matchbild. Dolphins saknar redan Raheem Mostert (RB2, som förra året tillsammans med RB1 Achane i princip delade på RB-jobbet, i år förväntas Achane ta en större roll, men Mosterts frånvaro är ändå inte optimal), och dessutom dras även Achane med skadeproblematik, och även om han väl lär spela så lär han inte vara 100%.

Achane har heller inte storleken som krävs för att vara en "bell cow" i NFL, han har bara haft 15+ springförsök i 2 matcher i sin (förvisso unga) karriär (12 matcher). Jag tror att coach McDaniel kommer förlita sig till ännu större del än vanligt på passningsspelet, särskilt som de ställs mot ett försvar i Bills som inte imponerade i premiären mot Cardinals. Även fast man höll Kyler Murray till få passningsyards så berodde det mer på "tur" än skicklighet, vilket också syns i deras PFF-betyg (som betygsätter prestationer istället för resultat).

Till den här matchen saknar Bills också en av sina bästa försvarare i secondaryt, CB Taron Johnson, och jag har svårt att med dessa förutsättningar se Bills försvar hänga med Tyreek Hill, Jaylen Waddle m.fl. QB Tua Tagovailoa passade för 338 yards i premiären mot Jaguars, och jag är inte förvånad om han drar in 300+ passing yards även inatt.

Bills då? De vann som sagt också i premiären då man slog Cardinals med 34-28, men något som syntes där var att man förlitar sig till väldigt stor del på springspelet. Man har inför den här säsongen tappat sin fd. WR1 i Stefon Diggs, och dessutom förra årets WR2 Gabe Davis, och har ersatt dessa spelare med rookien Keon Coleman (som jag tror kommer ha en väldigt bra säsong), men egentligen ingenting mer. Man har förvisso TE Dalton Kincaid som slog igenom förra året, som också lär prestera i passningsspelet, men innan Coleman har blivit riktigt varm i kläderna så kommer springspelet behöver bära Bills.

Som tur är för Bills så har man en av ligans bästa mobila QB:s i Josh Allen, och under andra halvan av förra säsongen hittade man även rätt i rollen för James Cook, och det fortsatte i premiären då Cook sprang för 71 yards och tog emot 3 passningar för 32 yards, totalt 103 yards för honom.

Dolpins lät Jaguars springa 128 yards på 26 försök i premiären, och Bills ska vara ännu svårare att stå emot i denna del av spelet. Med tanke på att Bills med all säkerhet vill hålla Dolphins anfall av banan så mycket som möjligt så borde både Allen och Cook få jobba mycket med benen inatt.

Mina rekar:

1. Tua Tagovailoa över 264,5 passing yards @1,89 ( Unibet ) 10/10
2. Tua Tagovailoa över 299,5 passing yards @3,15 ( Unibet ) 5/10

3. James Cook över 59,5 rushing yards @1,92 ( Unibet ) 10/10
4. James Cook över 74,5 rushing yards @3,10 ( Unibet ) 5/10

5. Josh Allen över 37,5 rushing yards @1,95 ( Unibet ) 10/10
6. Josh Allen över 49,5 rushing yards @3,00 ( Unibet ) 5/10

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip