Cardinals (10-2) tar emot Rams (8-4). När lagen möttes i oktober blev Rams överkörda. Jag håller Cardinals som ett något bättre lag och med en coach som börjar bli alltmer varm i kläderna. Jag tycker Cardinals är det bättre laget generellt sett och när även Rams har sin RB1 borta pga COVID/reserve-list = då väljer jag att spela Cardinals -1 till oddset 1,83 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Cardinals har fått bra snurr på sina löpningar på marken. RB Conner har sett exceptionellt pigg ut och när lagen möttes senast exploderade Conner för 50 yards med två touchdowns. Det ser också ut som att Edmonds är tillbaka för Cardinals; ett klart plus. Totalt sprang Cards för hela 216 yards på marken mot Rams senast. Räkna med ett varvat spel i playcallingen i afton.

2. Cardinals secondary ger bara upp 205 passing yards per outing. Det placerar deras secondary på plats nr 4 i hela NFL. Lägg därtill 32 sacks och 12 interceptions och ni förstår delvis varför Cardinals är 10-2.

3. Cardinals når också slutspelet vid vinst i afton.

4. Rams har förlorat tre av sina fyra senaste. Vinsten mot Jaguars senast bör inga stora växlar dras ifrån, även om de skötte sig galant. Idag saknar man sin nr 1 RB och sin nr 1 RT. Det kommer vara kännbart.

5. Cardinals snittar 28,6 poäng framåt i år. Det är riktigt bra. Defense ligger också fint i handen för Cardinals. De har bara tillåtit 224 poäng, men har också forcerat fram hela 23 turnovers. Cardinals är ingen bluff i år.

6. Cardinals fick tillbaka två äss senast i form av QB Murray och WR Hopkins. Det är en dramatisk förbättring för Cardinals offensiv och det skall bli kul att se hur Hopkins löser Rams secondary.

7. Rams bästa offensiva vapen är WR Kupp som leder NFL med 1 366 yards, men senast dessa två lag möttes tog bara Kupp emot pass för totalt 64 yards. Det kommer inte att räcka i afton.

8. Rams har dock vunnit sina åtta av nio möten med Cardinals och det måste noteras. MEN det är ett nytt Cardinals vi ser i år.

Jag spelar Cardinals -1 till oddset 1,83 hos Pinnacle . De känns grymt starka på sina nyckelpositioner, samtidigt som Rams har två skador på nyckelpositioner. Det är inte helt lätt att täcka upp dessa.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip