Drygt en vecka kvar tills härliga Premier League drar igång, har därför hittat ett väldigt intressant långtidsspel. Spelet är att Andre Ayew blir Swanseas bästa målgörare i Premier League till 8.00 hos Unibet . Andre Ayew har värvats till denna säsong ifrån Marseile där han gjorde 10 mål förra säsongen. Han brukar spela som en ytter som gillar att gå fram och utmana men kan även spela som en släpande anfallare. Ni som har sett honom vet att han har grym spelförståelse, teknik, skott men även ett bra huvudspel med tanke på sin längd.

De konkurrenter som Ayew har är främst Batefimbi Gomis, Eder och Gylfi Sigurdsson. Gomis kommer ifrån en svag säsong där han mäktade med 7 mål och såg under stora delar av säsongen ut att ha problem med tempot i PL och var lite för orörlig för att utgöra ett farligt hot. Nye portugisen Eder är tänkt som en back-up till Gomis men det vi fick se ifrån honom på VM imponerade inte. Det största hotet mot Ayew är enligt mig islänningen Sigurdsson som är riktigt målfarlig från sin mittfältsposition och riktigt bra på fasta situationer.

Tror att Ayew kommer bli ett lyckat nyförvärv för Monk som verkar tro väldigt mycket på honom och kommer att få väldigt mycket chanser. Tycker att Unibet har satt ett väldigt högt odds i 8.00 på Ayew medans bolag som bet365 har det mer riktiga 4,50, därför ser jag mycket värde i 8.00. Tycker att både Ayew och Sigurdsson ligger alldeles för högt hos Unibet .

Odds från Unibet :

Gomis: 1,45
Eder: 4,50
Ayew: 8,00
Sigurdsson: 8,00

Odds från bet365 :

Gomis: 2,50
Sigurdsson: 4,00
Eder: 4,50
Ayew: 4,50

Andra tänkbara spel som lagets bäste målgörare:

Wilfried Bony (8.00) - Manchester City: Om Aguero dras med mycket skador denna säsongen så kan det öppna för Bony att få sina chanser. Han har bevisat att han kan göra mål i ligan och denna säsongen kan det bli islossning för ivorianen.

Andrej Kramaric (7.00) - Leicester City: Hade en lite misslyckad säsong ifjol när han kom ifrån Rijeka där han öste in mål. Klubben har fortfarande förhoppningar på denna talangfulla spelare och lär få mer chanser denna säsongen.

Ricky van Wolfsvinkel (10.00) - Norwich City: Kom inte alls till sin rätt i sin debutsäsong i Norwich för två säsonger sedan, blev därför utlånad till St.Etienne ifjol där han gjorde en bättre säsong och fick lite självförtroende tillbaka. Konkurrerar med spelare som Jerome, Grabban, Hooper och Lafferty spelare som inte direkt skrämmer.

Era tankar?

DocNakano


EDITERAD 2015-07-31 15.57:51

This is the stats tab
This is the post tip