Tycker att Johnson är underskattad mot Stakhovsky i detta mötet. Johnson har potential att lira en riktigt effektiv grustennis. Han har en bra serve & en fin forehand som han genererar en enorm topspinn med. Johnson har inte haft någon lycka med lottningarna på gruset i år. Isner x2, Nadal & Fognini har stått i vägen för amerikanen. Som jag nämnde, han kan lira en extremt bra grustennis & det fick vi inte minst se förra året då han bland annat besegrade Goffin & Schwartzman.

Steve Johnson knockade ut formstarke Garcia-Lopez i den första rundan. Sjukt imponerande, framförallt med tanke på hur bra GGL trivs på gruset & hur hans säsong sett ut hitintills. Både serven samt forehanden fungerade utmärkt & han visade verkligen prov på mentalstyrka när han vann femte set efter att ha torskat set 3 & 4.

Stakhovsky skall verkligen inte underskattas, men faktum kvarstår att hans spel aldrig varit passande för gruset. Stakhovsky avancerar på nätet när han ser luckan & som vi alla tennisintresserade vet, så ges det mer tid för motståndaren att hitta ett passerslag om inte nätattacken är optimal. Ukrainaren har aldrig trivts på gruset & resultaten visar densamma. Under sina 8 år på touren, så har han aldrig bärgat hem en grustitel. För några veckor sedan blev han nollad av Eysseric i ett set (7-6 6-0). Han har bland annat förlorat i raka set mot både Rosol & Falla.

Hade underlaget varit HC så hade matchen varit 50/50. På gruset så skall Johnson vara klar favorit & här nyper jag Johnson till @1,66 på bet365 . Investerar 6/10 units.

This is the stats tab
This is the post tip