Satt på över 2,5 och BLGM mellan Verona-Lazio. Men trots romersk utvisning, och kvittering från Luca Toni med 20 minuter kvar, ville den tredje bollen inte in. Nåja, "oflytet" måste väl vända snart och varför inte redan i kväll. Direktör Holms är redan inne på att Bolton har en fin skrällchans till 6,00 (!) gånger pengarna. Väljer själv att plocka ett underspel då det här kommer bli en riktig krigarmatch från Lennon/Mjällbys sida.

CHAMPIONSHIP
6:a Norwich 14 6 5 3 22 12 10 23
22:a Bolton 14 3 2 9 13 24 -11 11

Norwich hemma
7 2 4 1 11 7 10

Formen (senast från vänster)
O, O, F, O, F

Senaste match
Sheffield Wed-Norwich 0-0

Bolton borta
7 1 0 6 3 13 3

Formen
V, F, V, F, F

Senaste match
Bolton-Brentford 3-1 (61' Danns, 76' M Davies, 90+6' C Davies)

Martin Olssons Norwich har efter en vass start drabbats av pyspunka. Fem senaste matcherna: 0-0, 1-1, 0--1, 1-1, 0-1. Fem raka under 2,5 mål och det är då ingen fördel att kreatören Wes Hoolahan saknas på mitten. Heller inget perfekt läge att möta ett pånyttfött Bolton Wanderers.

Innan Neil Lennon och Johan Mjällby tog över det sjunkande skeppet hade Bolton en ynka seger på elva matcher. Vi har redan fått se vad tränarduon går för i Celtic och med en gång kom resultaten. 1-0 i en tight match borta mot Birmingham. En oturlig 1-2 förlust borta mot Charlton, där man var det dominerande laget, innan Brentford besegrades sist med 3-1 på Macron Stadium.

Inga problem i truppen och rapportera och jag tror vi kommer få se ett Bolton som krigar arslet av sig. Norwich kommer verkligen få pressa sig själva om de ska få ordning på sin måltorka i just den här matchen. Jag är tveksam. Tror, oavsett resultat, att Bolton kommer göra en riktigt bra match. Sen vad det räcker till får vi se. Norwich är trots allt någon klass bättre rent truppmässigt.

SPELTIPS
Däremot känns det inte som en målfest på förhand. Lennon/Mjällby jagar poäng men tror ändå gubbarna är nöjda med kryss på bortagräs. Norwich fem senaste matcher har gått under 2,5 mål och det spelet får vi 2,00 för hos bet365 . Plockar den med gott samvete sett till Norwich form och att Bolton ändå kommer ha respekt för hemmalaget. Lär inte vilja släppa ett tidigt mål här utan jobba sig in i matchen.

Vad tror ni om fredagsmatchen i Championship?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip