BK Häcken tar emot IFK Norrköping.
Mitt speltips: Asian +1,5 på IFK Norrköping.


NYHET! Megabonus från Campobet → 

För att spelet ska förlora behöver Häcken vinna med två eller fler mål. Uddamålsvinst Häcken eller Pekingpoäng ger vinst. Spelet finns under fliken för asian hcp.

Tycker Häcken är lite väl stora favoriter här. Har tagit tio poäng på fem matcher, vilket är bra. Men tycker de haft lite medstuds i en del matcher, exempelvis hemma mot BP (4-3-seger) och även mot Blåvitt senast (1-0-seger i en jämn match). Nu har vi bara spelat fem matcher den här säsongen, men Häcken är laget som överpresterat klart mes vad gäller expected goals. Gjort mål på mer än var femte skott, vilket är klart bäst. De kan såklart börja prestera bättre, men det är inte hållbart att göra såhär många mål om de fortsätter skapa såhär få målchanser.

Bakåt vet vi att Häcken är skakiga. Senaste säsongerna har de hållit väldigt få nollor och även i år släpper de till mycket målchanser i match efter match. Höll nollan senast, men det var knappast superlogiskt sett till antalet avslut för Blåvitt. Trots att Häcken har en bättre målvakt den här säsongen kommer de släppa in sina mål. Tappar de in ett här måste de göra tre för att spelet ska bomma.

Drogs med sjukdomar inför Blåvittmatchen, får se om Rygaard m.fl. är redo här rätt så nära inpå.

Norrköping på g?

Norrköping är ett lag jag gått emot en del inledningsvis. Tycker truppen är ganska oklar med många jämna spelare och lite spets. Men vände 0-2 till 4-2 mot Elfsborg senast och bör vara lite på g. Bra prestation mot Blåvitt borta (1-1 med mersmak) innan dess. Inledde annars med storförlust mot Malmö (inget att säga om). Prestationen därefter (Mjällby borta) var desto mer oroande då de åkte på en ny storförlust. Men sett bättre ut sedan dess.

Samtliga tre Häckensegrar har varit med uddamålet. Tycker inte de visat att de är samma vassa lag som de senaste säsongerna när de kunde skölja över motstånd totalt på hemmaplan.

Häcken är rättmätiga favoriter i matchen. Men tycker som sagt de blivit väl stora favoriter, jag tror inte det blir en enkel seger. Norrköping kan definitivt hota och jag tror definitivt de kommer kunna göra mål. 3-2 eller 2-1 Häcken är inte otänkbart i min bok.
This is the stats tab
This is the post tip